+ physico

Rijvereniging de Hazelaar

img3472.jpg

Een AED


Bij Rijvereniging de Hazelaar kunnen valide en mindervalide ruiters genieten van paardrijden. Physico draagt bij zodat er een AED apparaat aangeschaft en onderhouden kan worden.
meer informatie:
manegedehazelaar.nl@www.facebook.com/Haz...
In Capelle a/d IJssel wordt een gebouw verbouwd en ingericht waarin 33 opvang en behandelplaatsen worden gerealiseerd voor jongeren tussen 11 en 23 jaar die slachtoffer zijn van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Physico draagt bij voor de inrichting.

Voedselbonnen

Blije Gift

Stichting Blije Gift ondersteunt de groep mensen in Rijnmond die net buiten de norm van de Voedselbank vallen met voedselbonnen. Physico draagt hier aan bij.

Een AED

Rijvereniging de Hazelaar

Bij Rijvereniging de Hazelaar kunnen valide en mindervalide ruiters genieten van paardrijden. Physico draagt bij zodat er een AED apparaat aangeschaft en onderhouden kan worden.

Samen 010

Maatjes voor ouderen Motto 2021

Zeker in deze tijd met corona hebben veel ouderen nauwelijks contacten en voelen alleen. Met dit maatjes project worden zelfstandig wonende ouderen (80+) bezocht waardoor hun eenzaamheid vermindert. Dat wordt op corona-veilige manier gedaan.

Een aanvulling op het pakket

Supermarktbonnen Voedselbank

Gebruikers van de voedselpakketten kunnen met een bon van 10 EURO zelf kiezen hoe ze het voedselpakket willen aanvullen met verse producten. Physico steunt dit project.
Physico ondersteunt ettelijke projecten met een eenmalige gift om tekorten of extra lasten die door de Corona crisis zijn ontstaan te helpen opvangen.

Naar een circulaire community

Stichting Seniorstudent

Seniorenstudent is een initiatief om eenzame ouderen te helpen in contact te komen met anderen. Daartoe worden zij gekoppeld aan een student die regelmatig iets samen met de ouderen onderneemt. Physico ondersteunt dit project.

Inrichting huiskamers

Rijndam Revalidatie

In het Revalidatie Centrum Rijndam worden de huiskamers voor patiënten met niet aangeboren hersenletsel geheel opnieuw ingericht. Physico draag bij.

Toekomstcoach

MEE Rotterdam

MEE Rotterdam ondersteunt mensen met een beperking zodat zij mee kunnen doen in de samenleving.
Physico droeg bij aan het project "Toekomstcoach". Een toekomstcoach begeleidt jongeren met een beperking in kritische periodes, zoals direct na de schoolperiode.

Tandzorg

Fonds Bijzondere Noden Rotterdam

Via FBNR draagt Physico bij aan acute tandartskosten van Rotterdammers die onder de armoedegrens leven.

Voorleeskoffer

Aafje, BedTime Stories

Bij Aafje, een zorginstelling voor senioren, worden ouderen voorgelezen en worden activiteiten ontwikkeld rondom deze voorleessessies. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de voorleeskoffer.

Sportactiviteiten

Rotterdams Ongedocumenteerden Steunpunt

Ongedocumenteerden kunnen sportactiviteiten ondernemen zoals zwemmen, fietsen en sport voor kinderen.

Studenten en Senioren

Stichting Seniorenstudent

Er is veel eenzaamheid onder ouderen. Studenten gaan een langere periode als vrijwilliger op bezoek bij senioren. Zij ondernemen activiteiten en bieden gezelschap. Physico ondersteunt dit project.
Door de subsidie die Physico al ettelijke jaren geeft kunnen mensen zonder verblijfspapieren behalve de beperkte medische zorg waar zij recht op hebben, ook tandheelkundige hulp, fysiotherapie en eenvoudige geneesmiddelen krijgen.
Het gebouw Arcadia wordt helemaal verbouwd en geschikt gemaakt voor bewoning en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.
Physico draagt bij aan de inrichting van keuken.
De afbeeldingen op deze site mogen op geen enkele wijze worden gereproduceerd of hergebruikt.